Конкурси

One Day Design Challenge by ROCA – трето онлайн издание за България

На 20 ноември 2021, събота, предстои второто издание на международния конкурс за дизайн One Day Design Challenge by ROCA. Поради усложнената епидемиологична обстановка, тази година за първи път той ще се проведе в онлайн формат, каквато практика вече бе въведена и в други държави като Испания, Португалия, Малайзия.

Цeлта на конкурса е да се включат общността на младите архитекти и дизайнери в изследванията за оригинални и иновативни, но прости решения, които подобряват взаимодействието на потребителите с продуктите в дома и по-специално на тези за баня.

Конкурсът предлага платформа за популяризиране, улесняване и концентриране на творчеството с демонстриране на бърза и интензивна работа по конкретно задание.

Авторите на проектите, отличени на 3-те челни места, ще получат парични награди, както и възможност за популяризиране чрез официалния международен сайт и каналите в социалните мрежи на конкурса.

Линк към международния сайт на конкурса, където е публикувана подробна информация за предстоящото в България издание, журито, тайминга, както и линк за онлайн регистрация за участие (задължителна)

Линк към Фейсбук събитието за конкурса, където ще се публикува периодично актуална информация

Повече информация можете да намерите в презентацията