Начало
Катедра "Автоматизация на производството" / Department of Automation

   

Знанията на съвременните инженери по автоматика трябва да се базират на основните принципи за изграждане на системи за автоматично управление, както и на добрите практики, наложили се в индустрията, като същевременно са в крак с последните технологии, достъпни на пазара.

За да отговори на тези изисквания, катедра "Автоматизация на производството" в Технически университет - Варна предлага обучение пo специалността: "Автоматика, роботика и управляващи компютърни системи". Актуалността на преподавания материал, наред с непрестанното осъвременяване на учебната база, правят тази специалност логичен избор за младите специалисти.

 

Новини и съобщения:


 

Обучението на студенти в ОКС "Магистър" от специалност "SIEMENS PLC технологии за управление" и "ИРСА" ще започне от 5.10.2020г.(до 23.10.2020г за задочно обучение), като се извършва блоково във всички форми на обучение. Седмичната програма очаквайте около 2.10.2020г. 

Важно СЪОБЩЕНИЕ за Дипломантите !!! График за Дипломни Защити за дипломантите от ОКС "Бакалавър"- (поправителна сесия) можете да намерите ТУК. График за държавен изпит можете да намерите ТУК.

Важно СЪОБЩЕНИЕ за Дипломантите !!! График за Дипломни Защити за дипломантите от ОКС "Бакалавър"- (редовна сесия) и ОКС "Магистър"- (поправителна сесия) можете да намерите ТУК.

Важно !!!  за студентите от III курс, редовно обучение, специалност "АРУКС", ОКС "Бакалавър"- ЗАПОВЕД за ПРАКТИКИ

Съобщение за ДИПЛОМАНТИТЕ от ОКС "Бакалавър"- (редовна сесия) и ОКС "Магистър"- (поправителна сесия). Ако не виждате правилно документа, кликнете ТУК.

Лятна сесия на студенти в ОКС "Магистър" от специалност "SIEMENS PLC технологии за управление" редовно обучение, можете да намерите ТУК. Поправителна сесия съвпада с обявените дати за бакалаври.

ВАЖНО за студенти 3-ти курс !!! Всеки студент от 3 курс задължително, трябва да си попълни и завери ПИСМОТО в съответната фирма където ще проведе "Специализиращата практика", в срок до 05.06.2020г. трябва да сканира цветно и да изпрати на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите за изготвяне на заповед.

Лятна сесия на студенти в ОКС "Магистър" от специалност "SIEMENS PLC технологии за управление" задочно обучение, можете да намерите ТУК.

Конспект за държавен изпит за специалност АИУКС за 2020г. можете да намерите на сайта на катедрата

 

 

 
Изисквания към съдържанието, оформлението и представянето на дипломната работа.
Продължава...